Diari La Veu del País Valencià
El Consell de la Joventut apropa la participació i l’associacionisme als pobles valencians
RedactaVeu / Sant Vicent del Raspeig

El “Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana” (CJCV) ha iniciat aquesta setmana una ronda de reunions amb les regidories de joventut dels municipis més poblats de la País Valencià per a presentar els seus projectes de participació, associacionisme i d’emancipació juvenil.

Aquesta gira, mitjançant la qual esperen arribar a més de 40 municipis, va començar a Sant Vicent del Raspeig i continuarà a Pedreguer. En les reunions, el Consell està donant a conèixer la seua campanya de participació per als centres d’educació secundària de foment de l’associacionisme juvenil, el seu pla per a creació de Consells Locals de Joventut en aquells municipis on encara no existeixen i un curs de formació que ofereixen als responsables i tècnics de les regidories per fomentar l’emancipació dels i les joves mitjançant el programa europeu de Garantia Juvenil.

Les reunions amb regidories de joventut continuaran al llarg de les properes setmanes, finalitzant, previsiblement, a finals del mes d’octubre, després que l’equip del CJCV haja recorregut milers de kilòmetres per a visitar localitats com Elx o Benicarló, passant per Catarroja i Dènia, entre d’altres.

Segons David Latorre, president del CJCV “considerem aquesta ronda de reunions com a decisiva, ja que en molts ajuntaments ha hagut un canvi polític i és el moment, al començament de legislatura, per fer arribar als responsables de joventut iniciatives i propostes que puguen aprofitar a les seues localitats”.

Comparteix

Icona de pantalla completa