Diari La Veu del País Valencià
El PP vol dinamitar la nova RTVV que planifica el Consell
EP / València

“Si obrin el 9 d’octubre el PP no permetrà que siga una obertura provisional perquè açò és un frau de llei i actuarem legal i jurídicament”, ha advertit en roda de premsa Bonig per a qui seria “una presa de pèl” ja que el compromís electoral de Puig era “obrir el 9 d’octubre amb tots els treballadors”.

Sobre aquest tema, ha recalcat que el Govern de Puig “ha de respectar la llei com aquesta i l’ha de complir” ja que, ha recordat, “no ho va dir el PP sinó que va ser el propi Puig el que va assenyalar que obririen el 9 d’ octubre amb tots els treballadors”.

Per açò, ha alertat que “si allò que obrin és provisional, l’esquerra i Puig estaran cometent el major frau ja no només legal, sinó el que és més preocupant, estarà cometent un frau moral” ja que “estarà jugant amb els sentiments, amb les expectatives i amb els projectes de 1.600 famílies amb les quals tant PSPV, Compromís i Podem es van comprometre a readmetre’ls” quan ja el PP “deia que no era possible econòmicament mantenir la televisió pública amb eixa plantilla”.

Bonig ha recalcat que el PP “ha apostat, aposta i apostarà per una televisió pública de qualitat, en valencià, per descomptat, que defense allò nostre, però que siga sostenible” i que per aquestes circumstàncies va ser per les quals van presentar l’ERO.

Sobre aquest tema, ha recordat que aleshores van rebre “tota classe no solament d’insults sinó d’atacs polítics, que era una barbaritat perquè s’havia de mantenir a tots els treballadors a pesar que digueren també que era un lloc d’endollats”.

“Demagogs”, els altres.

“Nosaltres intentem mantenir la televisió pública com un servei de qualitat en valencià i sostenible perquè ho paguen tots els valencians inclosos els que havien perdut els seus llocs de treball”, ha assenyalat. No obstant açò, ha lamentat que “l’oposició aleshores va fer demagògia” i “es va comprometre amb els treballadors i la societat valenciana i les promeses cal complir-les”.

Per açò, ha insistit que el PP “no permetrà que òbriguen de forma provisional el 9 d’Octubre perquè açò és un frau de llei”. Amb tot, ha matisat que van a “esperar perquè les informacions que estan arribant són contradictòries” i el seu partit no són “destructors ni demagogs com ells” sinó que són “un partit responsable, seriós i de govern”. Així, ha exigit al Govern de Puig que “complisca la llei rigorosament i les seues promeses electorals” i “si no ho pot fer serà el seu problema i hauran de respondre davant la Comunitat valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa