Diari La Veu del País Valencià
La diputada Marina Albiol visita Gaza amb una delegació d’IU
RedactaVeu / Gaza

La diputada d’EUPV en les Corts Valencianes, Marina Albiol, visita aquesta setmana la franja de Gaza amb una delegació d’Izquierda Unida. La delegació es reunirà amb les principals forces polítiques, socials i civils palestines de Gaza i participarà en les missions d’escuts humans amb els pescadors de la franja. Per a Albiol resulta vital que “no deixem abandonada la població palestina davant les contínues i cròniques

violacions dels drets humans per part de l’exèrcit israelià”.

La parlamentària autonòmica ja va participar en la segona Flotilla per la Llibertat a Gaza. En aquesta ocasió, la delegació d’IU està composada per l’eurodiputat Willy Meyer, Víctor Domínguez i altres parlamentaris autonòmics i responsables de relacions internacionals de la formació d’esquerres.

Albiol ha recordat que la franja de Gaza és la “presó amb més densitat de població del planeta” i que les violacions dels drets humans per part de l’exèrcit israelià “són crònics, amb bombardejos a objectius civils o inclús de les Nacions Unides”. “El que està fent l’Estat d’Israel a Gaza és, tal com han dit diputats sud-africans vàries vegades després de visitar la franja, pitjor que l’apartheid”, conclou la parlamentària autonòmica.

>

Atac la flotilla 2010

Comparteix

Icona de pantalla completa