Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià i les Balears, presents a la Via Lliure

La Via Lliure cap a la república catalana, l’acció que ha preparat la campanya ‘Ara és l’Hora’ per aquest 11 de setembre també tindrà participació valenciana i illenca. Des del País Valencià, Acció Cultural organitza, com cada any, autobusos per aquells valencians que vulguen participar a la Diada de Catalunya, on hi tenen assignat el tram 13. L’entitat participarà, juntament amb Òmnium Cultural i l’Obra Cultural Balear, a l’ofrena floral al monument a Rafael de casanovas que cada 11 de setembre al matí té lloc en el marc de la Diada.

La Via Lliure també tindrà una representació balear. A hores d’ara, més de 1.000 illencs s’han apuntat al tram 14 de la Via Lliure que correspon a les Illes Balears, segons informa dBalears. Dos dies abans, dijous 9, l’Obra Cultural Balear, l’Assemblea Sobiranista de Mallorca i el Grup Blanquera han organitzat un acte de suport a la via catalana a la Plaça Major de Palma.

Aquest cap de setmana, la Via Lliure ha arribat als 360.000 inscrits d’arreu del territori i l’ANC ha aprofitat per fer públic un nou vídeo que crida a la mobilització amb la consigna: “Cap revolució s’ha fet des de casa“. Les entitats esperen tenir 125.000 inscrits més els propers dies.

Notícia publicada a Racó Català.

>

Cap revolució s’ha fet des de casa

Comparteix

Icona de pantalla completa