Diari La Veu del País Valencià
Homenatge a Ovidi Montllor en la III Festa Estellés
RedactaVeu / Benigànim

Després de 2 anys aplegant més de 150 persones a la plaça, El Ganxo encara la festa d’enguany com una de les més especials, ja que s’aprofitarà per destacar la figura d’Ovidi Montllor, un dels artistes més importants que ha donat l’escena musical valenciana.

Com els anys anteriors, la festa es celebrarà a la plaça Major de Benigànim si bé enguany i com a novetat començarà a les 20h amb una exposició anomenada “El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances” que ret homenatge al poeta l’alcoià. Estarà exposada en la Sala d’Exposicions de la Casa Ribelles a la mateixa plaça Major.

En finalitzar, allà mateix a les 21:30h, començarà el sopar de baix braç. Es poden comprar tiquets per al sopar a 5€ a l’Espai Jove de Benigànim, a l’Ajuntament, la Casa de l’Arrop o posant-se en contacte amb qualsevol dels membres del CC El Ganxo. Es podran comprar fins al dijous de vesprada.

El punt i final el posarà el recital de poemes, a partir de les 23h, en què es recitarà Estellés i Ovidi Montllor i hi participaran membres del grup de teatre l’Embolic, del Col·lectiu Amics de l’Art, l’IEVA, el Grup de Danses, la Coral el Micalet i Francesc Mompó entre d’altres col·lectius de La Vall d’Albaida.

Comparteix

Icona de pantalla completa