Diari La Veu del País Valencià
Guadassuar estrena un nou format d’escala i corda amb el Trofeu Primavera
RedactaVeu / Guadassuar

En el torneig participaran els millors professionals de l’escala i corda actual. Les semifinals es resoldran a cinc jocs, mentre que la final es farà en sis, amb l’objectiu de preservar el físic dels pilotaris, i també per deixar marge de temps perquè se celebren tres partides.

En la primera semifinal del Trofeu Primavera enfrontaran Soro III i Javi contra Álvaro i Jesús. En aquesta trobada inicial es podran veure ja alguns dels pilotaris més en forma.

El joc compta amb l’atractiu de veure enfrontats per primera vegada Soro III i Jesús des que alçaren el títol de campions del Circuit Bancaixa el passat 17 de març. Per a acompanyar-los, una llegenda viva de la pilota valenciana, Álvaro, i un mitger de potent pegada que, a més, s’entén a la perfecció amb Soro III.

Quan acabe aquesta semifinal es disputarà la segona, en la qual Puchol II i Félix tindran de contraris León i Dani. L’escaleter amb més projecció de l’actualitat, Javi Puchol, s’uneix a Félix per a fer contra al millor mitger, amb el suport darrere d’una rest en gran estat de forma, León, semifinalista del passat Circuit Bancaixa.

Una vegada acabe aquesta segona semifinal, els vencedors de les dues partides disputaran la gran final.

El Trofeu Primavera, que se celebrarà amb les galeries prohibides, a l’estil del Circuit Bancaixa, no té cap precedent en la història de l’escala i corda professional. Les entrades per a totes les partides es posaran a la venda en la taquilla de Guadassuar a 12 euros la convencional i 10 la reduïda. La iniciativa per a portar a terme aquest torneig de nou format ha sorgit de la gerència del trinquet de Guadassuar, a càrrec de Daniel Ribera, també soci de Val Net.

Comparteix

Icona de pantalla completa