Diari La Veu del País Valencià
Albiol alerta el PV de la ‘intenció colonitzadora de l’independentisme’

ACN / Tortosa.

El candidat del PPC al 27-S, Xavier García Albiol, ha aprofitat un míting amb populars del País Valencià celebrat a Tortosa per clamar els Països Catalans, idea que ha atribuït a tot l’independentisme. Així, Albiol ha acusat els sobiranistes de ser “colonitzadors”, perquè “van a per València i les Balears”. “Prou de tanta independència i tanta mandanga!”, ha cridat. A més, ha recordat la bandera espanyola que va lluir el PSC al seu míting de Cornellà i ha dit a Miquel Iceta que al PPC “no li cal treure la bandera perquè mai ens hem amagat d’ella com han fet els socialistes”.

Crida unànime dels populars catalans, valencians i aragonesos contra el nacionalisme català. El míting de Tortosa ha servit a Albiol per reclamar als independentistes, i especialment al president de la Generalitat, Artur Mas, “més solucions en lloc de tanta independència i tanta mandanga”. “Prou d’intentar tapar aquelles mancances amb l’estelada”, ha afegit.

Albiol també ha aprofitat per carregar contra la idea de Països Catalans, que ha atribuït al sobiranisme en el seu conjunt. “Es queixen els independentistes que Espanya els oprimeix i els primers colonitzadors són ells, que van a per València i a per les Balears! Què s’han pensat!?”, ha cridat.

Albiol, però, també ha carregat contra els socialistes per haver exhibit una bandera espanyola al míting de Cornellà sense “creure-se-la”. “Em sembla molt bé que Iceta, el ‘bailongo’, tregui la bandera, però que tingui molt clar que a nosaltres no ens cal treure-la perquè mai ens hem amagat d’ella, com sí han fet els socialistes”, ha sentenciat.

Comparteix

Icona de pantalla completa