Diari La Veu del País Valencià
Oltra: ‘El resultat determina la postura del Bloc, no pot determinar la de Compromís’
EP / València.

La coportaveu de la coalició Compromís, Mònica Oltra, ha assenyalat aquest diumenge que els resultats del referèndum celebrat pel Bloc –formació que compon la coalició al costat d’Iniciativa i Els Verds– sobre la possibilitat que Compromís confluïsca de manera conjunta amb Podem o altres formacions en les eleccions estatals “en tot cas determinarà la postura del Bloc, no pot determinar la de Compromís”.

Oltra, que s’ha manifestat en aquests termes en declaracions a Europa Press, ha apuntat que el Bloc, que ha rebutjat un pacte entre Compromís i Podem amb un 74 per cent dels vots, “és un dels partits que formen la coalició” i que “n’hi ha altres dos” –Iniciativa, al qual ella pertany, i Els Verds–.

En aquest sentit, ha destacat que el resultat del referèndum “en tot cas determinarà la postura del Bloc, no pot determinar la de Compromís”. Així, ha assenyalat que la coalició “parlarà” i “debatrà” aquest tema en l’executiva del partit. “Sempre hem tractat els temes parlant, i ho seguirem fent així”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa