Diari La Veu del País Valencià
Milagrosa Martínez : ‘Jo feia el que em manava Camps’
RedactaVeu / EP / València

Milagrosa Martínez, qui va ser nomenada consellera de Turisme i presidenta de l’Agència Valenciana de Turisme (AVT) a l’agost de 2004 i va finalitzar el seu mandat al juny de 2007 -seguidament la va substituir Angélica Such-, ha asseverat que va arribar a la Generalitat, quan encara era alcaldessa de Novelda, després de comunicar-li-ho el llavors president del Consell Francisco Camps: “Em va telefonar i em va dir que sàpigues que t’acabe de nomenar consellera de Turisme. I jo li vaig dir: president, tu saps el que has fet? No per res, però jo de Turisme…”, ha dit, per la qual cosa ell “es va enfadar una mica”, ha afirmat.

No obstant açò, va acceptar el càrrec voluntàriament: “Quan el president li demana a algun alcalde, o li diu que l’acaba de nomenar consellera…, doncs la veritat és que no vaig tenir marge”, ha dit.

També ha apuntat que prèviament desconeixia les empreses encarregades d’organitzar actes de campanya del PP. “Quan venia a la plaça de bous de València, ho feia en un autobús amb ciutadans de Novelda i pujàvem als arcs de dalt”, ha asseverat.

En el seu càrrec, ha afirmat que s’encarregava de proposar les línies polítiques seguint les “instruccions” de Camps, que volia que l’AVT tinguera unes “fórmules i pautes” per a promoció, comunicació i les diferents àrees. “Era fonamental, com així em va traslladar Camps, que la creació per primera vegada d’una Conselleria de Turisme independent es traduïra en plasmar i promocionar tota l’oferta del sector turístic amb la millor imatge i amb tots els mitjans que hi haguera al nostre abast”, ha subratllat.

L’expresident de la Generalitat Francisco Camps.

En total, en aquest procediment hi ha 13 acusats.

Comparteix

Icona de pantalla completa