Diari La Veu del País Valencià
La nova Fundació València CF assegura que no vendran el club
EFE / València

La Fundació és en l’actualitat el màxim accionista del València CF, encara que aquest paquet accionarial es va utilitzar com a aval per a fer front al préstec que en el seu moment li va donar Bankia per a poder adquirir aquests títols. Varona va explicar que després d’acceptar la presidència de la Fundació és conscient de “la gran responsabilitat que comporta el càrrec” i va anunciar que Aurelio Martínez, catedràtic de Ciències Econòmiques i exconseller d’Economia i Hisenda, serà el responsable de la vicepresidència esportiva i que l’empresari Amadeo Salve serà el vicepresident econòmic.

El nou president va reconéixer que la situació és ‘delicada’ i que la realitat actual és molt complexa a causa de les “dificultats econòmiques” que travessen el València i la seua Fundació. “La solució econòmica i financera serà l’eix més important sobre el qual girarà el nostre treball i el primer problema a què ens enfrontarem”, va avançar Varona.

“La venda del València no és un projecte dels nous patrons, no anem a vendre el València CF. Volem que continue sent dels socis i accionistes”, va assegurar Varona, qui va afegir que “pensem que hi ha fórmules alternatives”, encara que no va voler explicar-les “perquè hi ha més parts involucrades i en prompte les explicarem”.



El que sí va avançar és que en l’àrea economicofinancera proposaran una “renegociació amb Bankia amb un nou projecte i sense oblidar cercar solucions per a la finalització de les obres del nou estadi”, ja que va assegurar que “cerquem solucions globals”. En eixe sentit, va afegir que també hauran de treballar “de la mà del consell d’administració del València cap a un mateix objectiu que és engrandir el València i solucionar la situació que en aquests moments té”.



Varona va recalcar que el club és viable. “Si qualsevol dels que hem entrat ací pensara que no ho fóra, no hi estaríem, encara que a ningú se li escapa que la situació és difícil perquè la xifra té molts zeros. El tema és complicat però creiem que és viable”, va insistir.

A més, va apuntar que ara com ara no han contemplat la possibilitat d’entrar a formar part del consell d’administració del València, encara que va explicar que el president Manuel Llorente “té el meu mòbil i jo tindré el seu, per la qual cosa parlarem quantes vegades siguen necessàries”.

Comparteix

Icona de pantalla completa