Diari La Veu del País Valencià
Rajoy menysprea els valencians i no rebrà Puig, de moment, per l’infrafinançament
RedactaVeu / València

Ximo Puig i hui Mònica Oltra, han anunciat que el ple de les Corts Valencianes per a la celebració d’un ple monogràfic sobre finançament autonòmic serà abans del 9 d’Octubre.

Segons ha manifestat hui divendres en roda de premsa la vicepresidenta Oltra, aquesta sessió se celebrarà abans del 9 d’Octubre, i a la vegada el Consell llançarà un manifest a la societat civil per defensar els interessos de tots el valencians.

El cap del Consell ha remarcat que la situació del finançament “és absolutament insostenible” i que el govern de Rajoy “continua sense obrir cap espai de negociació i és impossible per als valencians continuar en aquest estat de coses”.

En aquest sentit ha dit que és una “urgència” que el govern espanyol aborde aquest problema, “una urgència a la qual s’ha de donar resposta ja i no esperar al govern que surta de les pròximes eleccions perquè sense finançament no podem tenir els serveis públics que es mereixen els valencians “.

Ximo Puig ha insistit que en aquest moment el País Valencià es troba en una situació de desigualtat i aposta per una via de futur basada en la singularitat de les comunitats autònomes “perquè són singulars” i igualtat entre ciutadans. “Aquesta és la via que nosaltres defensem”, ha conclòs

Comparteix

Icona de pantalla completa