Diari La Veu del País Valencià
El Consell equipararà les ajudes a les famílies monoparentals amb les nombroses
RedactaVeu / València

Segons ha assenyalat, la pobresa té major incidència en mares solteres i joves i precisament les famílies monoparentals, al seu parer, han estat “oblidades i menyspreades per l’anterior govern autonòmic”.

Alberto Ibáñez ha destacat que des del principi està aplicant el “programa de govern del canvi” d’acord amb l’Acord del Botànic, on les persones, “són el centre de les polítiques públiques i inclusives”.

Així mateix ha advocat per un nou model de polítiques de famílies “sense imposicions ideològiques, que desvincula les competències de famílies a les d’igualtat de gènere i eliminant com a imposició ideològica l’ús de la maternitat com una complementarietat de ser dona i de la família”.

També ha subratllat el “compromís i obstinació” de la Conselleria en la “promoció dels drets socials i en la consecució d’uns pressupostos per a garantir els drets”.

Ibáñez ha recordat el recent anunci de la vicepresidenta Mònica Oltra en les Corts de l’elaboració d’una Llei valenciana de Famílies, que incloga el reconeixement de tots els tipus de famílies.

Comparteix

Icona de pantalla completa