Diari La Veu del País Valencià
3a Mostra turístic-comercial de la Ribera
“Turisme i comerç, el pla perfecte per gaudir dels pobles”

Per tercer any es consolida la Mostra comercial de la Ribera amb la implantació amb molta força del turisme. En aquesta edició, amb el suport principalment del Patronat provincial de turisme, es donarà protagonisme a totes les poblacions que, mitjançant les associacions de comerç, indústria i servei, pertanyen a la Federació d’Agrupacions Locals de Comerç Indústria i Serveis de les Riberes.

La 3a Mostra turístic-comercial de la Ribera té com a objectiu principal mostrar, sota un mateix sostre, tota la varietat dels negocis de les Riberes; com ara apropar unes poblacions a les altres, pel que fa a les seues tradicions, cultura, festes i turisme

“Enguany, els dies 16,17 i 18 d’octubre podràs enriquir-te amb tot el que t’oferim i conéixer de primera mà tots eixos negocis que tens al teu poble o al del costat, al Centre Polivalent “Verge de la Salut” d’Algemesí”, diuen des de l’organització.

Per potenciar el turisme dels pobles participants, Algemesí, Alginet, Almussafes, Benifaió, Carcaixent, Carlet, Cullera, L’Alcúdia, Sueca, Castelló de la Ribera, hi haurà un estand per cada població, on els seus ajuntaments mitjançant les seues Regidories de Turisme, Cultura i Festes, mostraran el millor dels seus pobles.

A més, oferiran diverses opcions per fer turisme en Algemesí, ja que enguany es realitza en aquesta població la Mostra.

A disposició dels visitants estarà el Carro Tour (tirat per cavalls), amb capacitat per a 20 persones assegudes. Aquest mitjà de transport tindrà com objectiu apropar els visitants al Museu Valencià de la Festa-Tourist-info, on gaudiran d’una meravellosa visita guiada per les tradicions d’Algemesí i el seu patrimoni. Al mateix temps, durant el trasllat des de la mostra fins al museu, el visitant podrà assabentar-se de quin turisme poden gaudir a la resta de poblacions, amb la reproducció de diferents vídeos promocionals que podran anar veient.

“En la mostra podràs gaudir d’un ampli espai per a jugar els més menuts, amb inflables i parc d’aventures. El dissabte al matí aquest espai estarà subvencionat per la Regidoria de la joventut d’Algemesí”, recorden els organitzadors.

Un altre atractiu és el trenet turístic que estarà a disposició dels veïns per apropar-los des del centre del poble fins a la mostra i tornar-los.

“Sota el lema ‘El comerç local sempre amb tu, siga al teu poble o al del costat’, volem conscienciar els veïns de les poblacions participants del fet que si no troben un determinat producte, servei o indústria a la seua localitat, ho puguen fer al poble del costat, així fem circular l’economia entre les poblacions de les Riberes”, remarca el president de FEDALCIS Gregorio Ibáñez.

Comparteix

Icona de pantalla completa