Diari La Veu del País Valencià
ERPV i Esquerra Nacionalista Valenciana formalitzen un protocol d’acció política

RedactaVeu / València.

Esquerra Republicana del País Valencià i Esquerra Nacionalista Valenciana han acordat establir un protocol de relacions entre ambdues organitzacions amb la voluntat de potenciar la unitat d’acció.

L’acord subscrit insta a treballar conjuntament per la República Valenciana i per l’assoliment d’un Estat per als valencians. L’acord fixa un comitè d’enllaç entre les dues organitzacions per al desplegament d’accions conjuntes i l’elecció de portaveus de cara a les properes conteses electorals que se celebren al País Valencià.

Per a Josep Velasco, President d’Esquerra Nacionalista Valenciana, aquest protocol d’acció política “és l’inici d’un camí conjunt cap a la República Valenciana. Creiem que aquest objectiu, assolir un Estat per als valencians, pot ser punt de trobada per a més persones i organitzacions i per això hem decidit conjuntament tirar endavant”.

Per a Agustí Cerdà, President d’Esquerra Republicana del País Valencià, “en la nostra darrera conferència de País celebrada a Algemesí al 2013 vam posar les bases per a iniciar un camí cap a la República del País Valencià. A més, des d’Esquerra, ja hem refermat la nostra voluntat de concórrer a les properes eleccions estatals en una plataforma que aplegue forces polítiques valencianistes i d’esquerres articulada sobre la base del dret a decidir del poble valencià i és amb aquest protocol d’acció política on posem les bases d’aquesta unitat d’acció amb la voluntat de seguir ampliant-la”.

Comparteix

Icona de pantalla completa