Diari La Veu del País Valencià
#AbrazaNepal, un projecte valencià per al poble nepalès. Vídeo

RedactaVeu / València.

#AbrazaNepal és un col·lectiu de persones que, tal com s’autodefineixen, “ens agrada la muntanya i fomentar el respecte per ella”. Així, el grup de la Vall de Segó (el Camp de Morvedre) vol unir aquesta passió per l’esport amb el sentiment de sentir-se útils amb la seua tasca, i per això han encetat una campanya de micromecenatge amb la intenció de recollir els màxims fons per dur a terme projectes de cooperació en “les aldees més remotes de les muntanyes del Nepal”, indiquen en el seu projecte.

La campanya de recollida es fa a través de la plataforma migranodearena.com, on s’han marcat com a objectiu recollir la quantitat de 6.820€, abans del 30-12-2015, que seran destinats íntegrament a projectes que l’ONG SOSHimalaya executa actualment a la zona.

Segons un dels membres del projecte, Jesús Policarpio: “El projecte naix perquè el primer cop que vam estar allà vam notar les mancances que patia aquella societat, sobretot després del terratrèmol que van patir a l’abril”, i per això, continua “vam pensar que per què només anar a escalar si podíem conjugar la nostra passió per la muntanya i l’ajuda a aquells que més ho necessiten?”.

El repte que s’han marcat és ascendir l’Island Peak (6.150m) i l’Ama Dablan (6.820m), i aprofitar la difusió d’aquest repte per a aconseguir recaptar el màxim possible i ajudar així “una comunitat que realment ho necessita”, recorda Jesús.

Entre les activitats que estan organitzant per aconseguir fons està la d’involucrar els ajuntaments de la Mancomunitat de la Vall de Segó, perquè des d’allà es puga anar transmetent a col·lectius dels pobles que en formen part. De fet, l’Ajuntament de Benavites hi col·laborarà amb un sopar solidari el dia 6 de novembre, en què tota la recaptació anirà íntegrament destinada a la finalitat del projecte, ajudar el poble nepalí.

El grup compta amb diversos canals des d’on pots seguir el desenvolupament del repte. Així, els pots seguir a través del facebook, al twitter @AbrazaNepal o directament des de la seua pàgina web #AbrazaNepal.

També pots consultar el seu projecte al document adjunt a aquesta notícia i fer la teua donació en migranodearena.com fins al 30-12-2015.

Ací podeu gaudir del vídeo promocional:

>

Comparteix

Icona de pantalla completa