Diari La Veu del País Valencià
Puig anuncia un pla d’ocupació de 200M€ del qual es beneficiaran 80.000 joves sense treball
RedactaVeu / València

Així ho ha anunciat el cap de l’Executiu del País Valencià durant la sessió de control en les Corts davant la pregunta sobre mesures en matèria d’ocupació -formulada pel grup popular-, davant la qual ha assenyalat que les dades de l’Enquesta de Població Activa (EPA) del tercer trimestre de l’any, amb 15.800 aturats menys que el trimestre anterior, mostra que les coses “no van tan malament, van bastant bé”, i ha agregat que interanualment “on més ha crescut l’ocupació és a Andalusia i a la Comunitat Valenciana” –per País Valencià-.

Puig ha lamentat que en la nostra autonomia hi ha un “problema greu de desocupació” “derivada de la gestió anterior” del PP. “Com pot el PP venir a fer classes després de deixar mig milió d’aturats?”, ha denunciat Puig, qui ha recalcat que “tota la seua acció de govern anirà encaminada a crear ocupació”.

Des del PP, Bonig, ha qualificat Puig com una llosa per al creixement, al mateix temps que ha incidit que “els seus plors no serveixen per a crear il·lusió i ocupació”. Puig ha respost: “Nosaltres no plorem, el que plorava era Álvaro Pérez ‘el Bigotes’ al senyor Camps, li plorava per a veure com robaven més. No plorem ni demanem, exigim el que se’ls deu als valencians”.

Comparteix

Icona de pantalla completa