Diari La Veu del País Valencià
Manifestació i concert per a commemorar la Diada del 25 d’abril
Per a commemorar el 25 d’abril, Acció Cultural del País Valencià ha convocat una manifestació amb el lema ‘El País Valencià dirà prou’, amb la qual pretenen defensar un finançament just per al País Valencià.

La manifestació tindrà lloc el dissabte 27 d’abril, a les 18 hores des de la plaça Sant Agustí de València. Després, els assistents podran gaudir del concert de Fermin Muguruza, Orxata i At Versaris, que tindrà lloc a l’Auditori de Burjassot a les 20 hores.

El 2013, sis anys després, Fermin Muguruza Kontrakantxa torna a la carretera amb un tour ple de celebracions. D’una banda el seu 50 aniversari, mig segle de reivindicacions, lluites, trobades i desencontres, viatges a Ítaca i vitalitat contagiosa.

De l’altra, 30 anys de recorregut musical, des de Kortatu a Negu Gorriak i l’autogestió onejant ja com a bandera fins el començament de la seva carrera en solitari amb el disc Brigadistak Sound System, així el 2001 va girar amb el grup Dub Manifest, el 2003 al costat de Manu Chao a la gira ‘Jai Alai Katumbi Express’, el 2007 amb ‘Afro-Basque Fire Brigade’ , i en aquest 2013 atacarà com Fermin Muguruza Kontrakantxa i contarà amb un acompanyament de luxe Orxata presentant el seu darrer disc 3.0. que han enregistrat en Islàndia i que ara ens amollaran a Burjassot amb temes tan contundents com Colp a Colp, Coopera, Vaga Mundial Indefinida i les ja conegudes Palmera Destroy, Me la fiques more i Gerontifada, postelectrònica i cúmbia de marjal.

I la presència dels At Versaris presentant el seu nou disc No Fear.

Les entrades estan a la venda en Ticketea.com i en els punts de venda Octubre CC, el Racó de la Corbella Terra, Centre Social-Bar i Ca Revolta, tots es troben a la ciutat de València.

>

Orxata – EYJAFJALLAJÖKULL

Comparteix

Icona de pantalla completa