Diari La Veu del País Valencià
STEPV i CPI presenten queixa al Síndic de Greuges pels impagaments de les nòmines
RedactaVeu / Alacant.

Aquest matí representants d’STEPV i la Coordinadora de Professorat Interí (CPI) han presentat a Alacant una queixa al Síndic de Greuges pels impagaments de les nòmines de setembre. En l’escrit se sol·licita l’increment de personal en les Direccions Territorials d’Educació d’Alacant, València i Castelló per poder actualitzar les altes en nòmina de tot el personal, majoritàriament interí, ja que tots els anys una part important d’aquest personal no cobra el mes de setembre per problemes de personal i gestió.

També se sol·licita que s’abonen immediatament els pagaments retardats i no esperar a final del mes següent per fer-los efectius.

Recorden, a més a més, que una part del professorat que no ha cobrat en setembre, tampoc cobrarà en octubre pels mateixos problemes esmentats.

A més de presentar la queixa en el Síndic de Greuges, representants d’ambdues organitzacions han presentat les reclamacions del personal afectat a Presidència i a la Conselleria d’Hisenda (qui abona les nòmines) a València, perquè el govern de la Generalitat pose solucions a aquest problema endèmic.

STEPV, a més, ha convocat concentracions el pròxim dijous 29 d’octubre a València, Alacant i Castelló per continuar pressionant l’administració perquè abone les nòmines de forma immediata.

Comparteix

Icona de pantalla completa