Diari La Veu del País Valencià
C’s votarà en contra de la proposició del Consell per a la recuperació de RTVV
RedactaVeu / València

Toni Subiela s’ha manifestat en aquests termes en un comunicat, en el qual ha apuntat que “aquest Govern no encerta a desembolicar l’embull jurídic que es va formar amb el sobtat i barroer tancament de RTVV”, ha assegurat el diputat, qui ha afegit que “el Consell va intentar obrir una ‘telenostàlgia’ sense valor algun per al ciutadà i ara ha delegat les seues funcions en Podem”.

Així mateix, ha apuntat que Ciutadans ha sigut “l’únic que ha presentat un projecte per a una nova televisió pública” i ha criticat que “tot s’està negociant amb nocturnitat i traïdoria, al més pur estil dels governs passats que amb tant afany critiquen”, ha destacat.

Subiela ha incidit que “la comissió parlamentària segueix sense constituir-se i no existeix un fòrum legitimat per tractar un tema de la importància que té la recuperació del sector audiovisual valencià”. En aquesta línia, ha manifestat que “ningú sap qui són els experts universitaris que estan treballant en el projecte ‘oficial’ de la nova RTVV”.

D’altra banda, Subiela ha reiterat que “la paralització de la liquidació de RTVV S.L.O. i el pas dels seus béns a la Generalitat per a la seua posterior utilització també sembla un pas totalment il·legal”. En aquesta línia, ha incidit que “aquesta forma de procedir, que seria el detonant de 1.600 denúncies d‘extreballadors, oculta una selecció de personal afí a les idees polítiques del tripartit”.

“El resultat final que s’entrelluca –ha continuat– és un nyap que col·lapsarà els jutjats, generarà una gravíssima despesa i no servirà per a crear ocupació”, ha subratllat el diputat de C’s, al mateix temps que ha defensat que “Ciutadans aposta per un treball comú, dialogat i consensuat en les Corts amb l’objectiu de tenir una televisió amb un vertader servei d’informació de proximitat, que reactive el sector audiovisual creant ocupació amb les pimes que el formen i que aqueix projecte l’encapçale una RTVV sostenible, austera i despolititzada”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa