Diari La Veu del País Valencià
Educació: ‘229 interins no cobraran l’octubre‘, STEPV n’apuntava un miler

RedactaVeu / València.

La setmana passada STEPV i CPI anunciaven que convocarien mobilitzacions si el professorat interí no cobrava i xifraven la quantitat en més d’un miler de casos en què els docents no havien cobrat encara la nòmina del mes setembre, i que podria donar-se el mateix cas en el mes d’octubre.

Uns dies després el mateix sindicat, juntament amb la Coordinadora de Professorat Interí (CPI), anunciaven que havien presentat queixa davant el Síndic de Greuges pels impagaments de les nòmines de setembre. Recordaven també que una part del professorat que no ha cobrat en setembre, tampoc cobrarà en octubre pels mateixos problemes. Finalment, STEPV anunciava, com va informar La Veu, que havia convocat concentracions el pròxim dijous 29 d’octubre a València, Alacant i Castelló per continuar pressionant l’administració perquè abone les nòmines de forma immediata.

Ara, la Conselleria d’Educació, a pocs dies d’aquestes concentracions, afirma que “el professorat interí que no cobrarà la nòmina el mes d’octubre és d’un total de 229 casos. Dels quals, 209 es corresponen a docents que no han presentat la documentació completa requerida i en 20 casos ha estat perquè s’ha correspost a cobrir places com per exemple jubilacions. En aquests últims casos, el professorat cobrarà en novembre també els retards”. I fa un desglossament per demarcacions “29 docents d’Alacant, 20 docents de Castelló i 180 docents de València”. La Conselleria afegeix que “els 209 docents interins que no han presentat la documentació requerida l’hauran de completar perquè es puguen fer efectives les seues nòmines”.

Comparteix

Icona de pantalla completa