Diari La Veu del País Valencià
La Diputació substitueix les ajudes a Aspar per beques als joves pilots

RedactaVeu / València.

Mentre la justícia manté la imputació de l’expresident de la Generalitat Francisco Camps; l’exconsellera Lola Johnson i l’expilot Jorge Martínez ‘Aspar’ en la causa en què investiga la compra de l’empresa encarregada de l’organització de la Fórmula 1 a València, la “nova” Diputació de València que presideix Jorge Rodríguez ha volgut establir “criteris objectius” per l’establiment d’ajudes de formació a joves pilots de motociclisme.

Així, la Diputació de València becarà els millors pilots valencians de motociclisme a través del programa d’ajuda València Terra i Mar-Bressol de Campions, dirigit a la formació dels joves pilots valencians amb major projecció en els campionats del món, d’Europa, de l’Estat espanyol i del mateix Bressol; escola esportiva del Circuit.

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez; la diputada de Joventut i Esports, Isabel García; i el director del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert; presentaren ahir el programa de col·laboració en el pati dels Scala de la institució valenciana, en un acte al qual també van assistir els pilots Héctor Barberà, Jorge Navarro, Aarón Canet, Xavi Forés, David Sanchis, Pedro Soler, Vicente Pérez i Héctor Garzó.

Es tracta de beques de caràcter anual, amb les quals la Diputació i els tècnics del Bressol de Campions consensuaran la llista de pilots que reben les ajudes econòmiques “mitjançant criteris tècnics, objectius i no aleatoris”. L’import de cada beca es destinarà a cobrir les despeses d’assessorament tècnic, els cursos de formació i tot el material necessari. A més, els corredors i el Circuit difondran la marca turística de la institució: València Terra i Mar.

“Més enllà de difondre la nostra marca turística, lluitem per desenvolupar els valors d’esforç, disciplina i treball en equip”, va assenyalar Rodríguez, qui va afegir que les beques València Terra i Mar-Bressol de Campions són “una mostra de l’aposta que fem perquè l’esport estiga present en la vida dels valencians”.

Comparteix

Icona de pantalla completa