Diari La Veu del País Valencià
ERPV, ENV i Els Verds formalitzen la coalició ‘Ara, País Valencià’
RedactaVeu / València

El candidat ‘d’Ara, País Valencià’, Josep Barberà, ha explicat aquest divendres que “hem mantingut fins l’últim moment la nostra proposta d’unir el conjunt del valencianisme polític”.

“La decisió d’anar diluïts en una força estatal no és la nostra opció”, han indicat Barberà, per la qual cosa, ha afegit, “demanem al conjunt dels valencianistes que voten en consciència”.

El candidat de la coalició ‘Ara, País Valencià’ ha indicat que des de la conferència de país d’Esquerra Republicana del País Valencià, l’any 2013, “hem treballat i seguirem treballant en companyia de tots els qui han defensat el País Valencià des de l’esquerra”.

Suma de forces “que s’estimen la terra” i volen “un projecte de futur”

“En l’actual situació de pèrdua de drets socials, espoliació fiscal i els incompliments històrics amb el País Valencià, i davant el gir erràtic d’algun dels companys de viatge, pensant en el poble valencià –ha apuntat Josep Barberà-, hem començat a bastir una il·lusió que porta molt de temps en l’imaginari col·lectiu”.

És per això que “estem sumant totes aquelles forces, col·lectius i ciutadans que s’estimen la terra, i volen un projecte de futur en una opció per als valencians i les valencianes: Ara, País Valencià”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa