Diari La Veu del País Valencià
La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic convoca a manifestar-se contra la LOMCE
RedactaVeu / València.

La Plataforma del País Valencià en Defensa de l’Ensenyament Públic, constituïda per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, FAPA Enric Valor, FAPA Penyagolosa, CGT, CAVECOVA, FAAVEM, ADIES PV, SEPC, BEA, Campus Jove, Front d’Estudiants, AVIDP, MRPs, ADIDE, Sindicat d’Estudiants i València Laica, convoquen la comunitat educativa i a tota la societat valenciana a la manifestació que tindrà lloc el pròxim dia 14 de novembre de 2015 a les 18h, a València, plaça de Sant Agustí i Alacant, IES Jorge Juan, contra l’aplicació de la llei Wert, sota el lema “Per l’escola pública, no a la LOMCE, no a les retallades”.

Per a calfar motors s’han programat diferents accions com la que ha tingut lloc hui, 11 de novembre, amb una “Penjada de cartells per l’Escola Pública” als centres educatius. La Plataforma ha elegit el CEIP Les Arenes amb la finalitat de mobilitzar la ciutadania per a simbolitzar el rebuig a la llei educativa i mobilitzar la ciutadania perquè la convocatòria del 14N siga un èxit.

Els cartells proposats per la Plataforma porten diverses llegendes, com ara: “No a la LOMCE”, “Per l’escola pública”, “No al 3+2. Sí a la Universitat Pública”, “No a les retallades”, “Estimem l’escola pública” i altres amb espai disponible perquè cada comunitat educativa escriga la seua reivindicació per fer una educació millor per a totes i tots.

El dissabte 14 de novembre, tornen a eixir al carrer per exigir la derogació de la LOMCE i la retirada de les retallades en inversió pública.

Comparteix

Icona de pantalla completa