Diari La Veu del País Valencià
Més poder provisional per a José Luís Moreno al capdavant de CulturArts
RedactaVeu / València.

El conseller de Cultura, Vicent Marzà, ha presidit el Consell de Direcció de CulturArts on s’ha decidit nomenar de forma provisional els responsables de les quatre àrees artístiques de l’entitat pública.

La subdirecció de Música l’ocuparà Leonardo Marqués, la subdirecció de Teatre i Dansa estarà encapçalada per Manel Chaqués, pel que fa a la subdirecció d’Audiovisuals i Cinematografia-IVAC, continuarà depenent de l’actual director general, José Luis Moreno Maicas i de la subdirecció de Conservació, Restauració i Recerca IVC+R se n’ocuparà Gemma Contreras.

Tots els nomenaments són provisionals i quan estiguen resolts els tràmits normatius per a poder convocar concursos oberts, públics i transparents. Quan es puguen presentar projectes seran avaluats per comissions configurades amb els principis del Codi de Bones Pràctiques culturals. Serà aleshores quan es configuraran els càrrecs definitius.

En aquest sentit, el Consell de Direcció de CulturArts també ha acordat fer públic abans que acabe el mes de novembre el concurs per accedir a la Direcció General de l’entitat pública, un càrrec que ara ostenta de forma provisional José Luis Moreno Maicas.

Així mateix, s’ha acordat acomiadar el coordinador de programació de Castelló Cultural, Vicente Farnós per la reorganització de l’entitat CulturArts i acomplir amb els preceptes de transparència, eficiència i eficàcia que marca el Codi de Bones Pràctiques culturals valencianes.

Comparteix

Icona de pantalla completa