Diari La Veu del País Valencià
Jornada homenatge a Carles Salvador aquest dissabte a La Nau

RedactaVeu / València.

La Taula de Filologia Valenciana, en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, celebra demà al Centre Cultural La Nau la ‘VII Jornada sobre el valencià. Pedagogia (llengua i literatura), ús social i normativa’. La jornada d’enguany ret homenatge a Carles Salvador amb tres ponències a càrrec de Josep Saborit, Josep Daniel Climent i Jordi Colomina.
Així mateix, es debatran les ‘Noves perspectives per a la política lingüística valenciana’ en la taula redona moderada per Josep Àngel Mas amb la participació d’Anselm Bodoque, Rafael Castelló, Ferran Suay i Josep Palomero. En aquesta edició s’han presentat set treballs d’investigació dels quals dos seran seleccionats per a rebre els premis ‘Joaquim Garcia Girona’ i ‘Jordi Valor’, patrocinats per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i per Caixa Popular respectivament, que tenen com a finalitat fomentar la investigació en els àmbits ressenyats.
La Taula de Filologia Valenciana és una associació formada principalment per docents d’institut i d’escola, tècnics lingüístics i professors d’universitat. El seu objectiu bàsic és treballar per a millorar la docència del valencià i el model lingüístic valencià, així com fer propostes que faciliten l’ús social de la llengua pròpia dels valencians.
L’assistència a la jornada és lliure per a qualsevol persona interessada per la llengua i la literatura valencianes. Els assistents que s’hi inscriguen rebran un certificat d’assistència si el sol·liciten. Inscripció.

Comparteix

Icona de pantalla completa