Diari La Veu del País Valencià
Francesc Viadel presenta ‘Catalanofòbia. El mal invisible d’Espanya’
RedactaVeu / Barcelona

Dijous que ve, dia 26 de novembre, el columnista de la Veu, escriptor i professor Francesc Viadel presenta a Espai VilaWeb ‘Catalanofòbia. El mal invisible d’Espanya‘.

Es tracta d’un e-single de l’editorial BonPort que Viadel presentarà amb Sergi Blázquez i que té un mòdic preu de 4,95€ IVA inclòs.

La crònica de Viadel mostra com totes les denúncies impulsades des de l’associació de juristes Drets “topen amb el mur de l’Estat espanyol i queden en no-res”. Un cop més i a través d’aquesta obra, es demostra que la independència és fonamental per dotar els catalans d’eines jurídiques efectives que posen fi a la discriminació estructural de què són objecte dins d’Espanya.

En aquest enllaç, clica aquí per fer-ne un tast! podeu fer-ne un tast de ‘Catalanofòbia. El mal invisible d’Espanya.

E-single

A mig camí entre l’article de diari i l’assaig, l’e-single és un invent ‘ideal’ per als amants de les lletres i de l’actualitat. De lectura ràpida i efectes prolongats, constitueix una píndola de coneixement insubstituïble, que eixampla la mirada del lector i enriqueix el debat en un món on tot va cada vegada més de pressa. En l’àmbit anglosaxó i als països nòrdics, on té més implantació, l’e-single es defineix segons 3 característiques bàsiques: Tracta un tema d’actualitat, té típicament entre 5.000 i 30.000 paraules; i es llegeix en un lector electrònic o tauleta tàctil (o bé a l’ordinador).

Comparteix

Icona de pantalla completa