Diari La Veu del País Valencià
L’AAPSD celebra la seua Assemblea General Anual

RedactaVeu / Algemesí.

L’ONG valenciana AAPSD (Associació dAjuda a Persones Saharauís amb Discapacitat.) celebrarà el proper dijous 26 de novembre la seua assemblea general anual. En aquesta assemblea, com cada any, la junta directiva explicarà als socis de l’associació l’estat del projecte solidari que l’AAPSD duu endavant als campaments de refugiats del Sàhara Occidental.

La trajectòria de l’associació en aquesta tasca solidària començà a l’octubre de 2012, quan es realitzà una primera visita als campaments de refugiats del Sàhara Occidental, i ha continuat amb visites semestrals als campaments, els anys 2013, 2014 i 2015, per atendre les més de 100 famílies que estan incloses en el programa d’ajuda.

Aquest mes de novembre els membres de l’AAPSD tenien programat un viatge que ha estat postposat a causa de mesures de seguretat. Els diners que es pensaven invertir en aquest viatge s’han invertit en la compra de 3.000 Kg de menjar que seran enviats en la caravana d’urgència que eixirà de València el 28 de novembre. Aquesta caravana s’ha organitzat per pal·liar la situació d’emergència humanitària provocada per les inundacions que han patit els campaments a finals d’octubre.

L’AAPSD es finança mitjançant l’apadrinament dels xiquets (8,3 € al mes), i tots els recursos que s’aconsegueixen s’inverteixen en els projectes d’ajuda.

Comparteix

Icona de pantalla completa