Diari La Veu del País Valencià
Rafa Xambó presenta divendres a l’SGAE l’espectacle ‘40 anys i 1 dia’

RedactaVeu / València.

Dins del III cicle de concerts Indrets Sonors, aquest divendres 27 la sala de l’SGAE a València, al C/Blanqueries, Rafa Xambó presenta l’espectacle ‘40 anys i 1 dia’.

El concert 40 anys i 1 dia parteix d’una maqueta gravada amb Rafa Ruiz (Lluís Miquel i els 4z) quan Rafa Xambó tenia 20 anys. Aquelles cançons contingudes en el vell format de la cinta han passat per un procés de digitalització i masterització, i és ara quan el cantautor d’Algemesí, quaranta anys després, ha publicat el que hauria d’haver sigut el seu primer LP Llibertat!.

En aquest concert que ara presenta, Xambó mostra algunes de les cançons pròpies de la seua joventut i també dels artistes que el van influir en els seus inicis com Raimon, Ovidi, Llach,… Interpreta a més a més poemes musicats per ell al llarg d’aquestes dècades. Per a, finalment, mostrar una selecció dels temes més reeixits de l’artista inclosos en els seus darrers cinc discos editats en el segle XXI.

En aquest concert de divendres a la Sala SGAE Centre Cultural de València, Xambó es presenta amb la veu i la guitarra i Salva Vázquez al piano. El concert començarà a les 19:00 amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

Comparteix

Icona de pantalla completa