Diari La Veu del País Valencià
Rajoy: ‘Si governe reduiré el tipus marginal mínim de l’IRPF al 17% i el màxim al 43%’

José Soler / ACN.

El candidat del PP presenta a València un programa electoral que aposta per continuar amb les reformes front “les receptes avorrides dels PSOE” i els “experiments”

El president del PP i candidat del seu partit a revalidat la presidència del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha anunciat aquest dissabte que si governa reduirà el tipus marginal mínim de l’IRPF del 19 actual fins el 17% i el màxim del 45 al 43%. Rajoy ha fet aquest anunci durant la presentació del programa electoral del PP a L’Hemisfèric de València, defensant que “quan es poden abaixar els impostos generen més creixement, més ocupació, més ingressos i més atenció per a les persones” i ha confiat que “totes les autonomies treballen en la mateixa direcció”.

El candidat del PP també ha dit que el seu partit augmentarà la quantia dels xecs familiars i crearà un nou xec per a les persones que treballen amb discapacitat. Així mateix, ha dit que seran deduïbles les despeses de les famílies en les adopcions internacionals. Rajoy ha fet aquests avançaments d’un programa electoral que el PP comença a presentar amb més detall a partir de diumenge.

Comparteix

Icona de pantalla completa