Diari La Veu del País Valencià
Bonig: ‘El Govern valencià vol diluir-nos en uns Països Catalans’

José Soler / ACN.

Rajoy ha estat a València per a presentar el programa electoral del PP per al 20D. El president del Govern ha promés un nou finançament però sense dir cap xifra per al País Valencià.

En clau valenciana, Mariano Rajoy s’ha compromès a seguir impulsant el Corredor Mediterrani, l’alta velocitat a Castelló per al 2016 i la connexió de les tres capitals valencianes per alta velocitat, suport al turisme i l’arribada d’aigua al camp valencià. Rajoy ha finalitzat amb el compromís que la pròxima legislatura hi haurà un nou sistema de finançament.

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, durant la seua intervenció anterior, ha assenyalat que “els valencians no fallaran al PP, Rajoy i Espanya” i ha aprofitat per carregar contra l’actual Generalitat Valenciana assegurant que “mai en aquesta terra han tingut cabuda les ànsies i deliris separatistes, tot i que hi haja un govern autonòmic que vulga trencar l’essència valenciana i diluir-nos en uns Països Catalans que només existeixen en la seua ment”.

Bonig ha defensat un projecte que unisca els valencians, sobre tot en el marc educatiu “perquè mai ha hagut problemes de convivència entre els valencians i els castellans”. La presidenta del PP valencià ha afegit que cal fugir “d’una Comunitat Valenciana submisa al nacionalisme separatista i excloent”.

Comparteix

Icona de pantalla completa