Diari La Veu del País Valencià
VerdCel ret tribut a Ovidi Montllor amb el nou treball ‘Del cor a les mans’
RedactaVeu / Alcoi

VerdCel treballa la Cançó barrejant amb naturalitat influències modernes amb arrels mediterrànies. El projecte de cançó (d’autor) d’Alfons Olmo defensa una proposta de convicció interdisciplinària que cuida fins al mínim detall tant el contingut (les cançons i la imatge) com el continent (el format dels treballs i l’escenificació dels directes).

Aquest 2015, que ha fet vint anys que l’Ovidi Montllor se’n va anar de vacances, VerdCel ha engegat un projecte de microfinançament per editar Del cor a les mans, una obra de tribut a la figura i obra del cantautor d’Alcoi. El nou treball de VerdCel serà un CD-DVD en directe del concert que van oferir el 12 de setembre, a l’Espai d’Art Tinta Roja, al bell mig del Poble Sec barceloní. Un local d’ambient bohemi i estètica atemporal, que hauria encisat el mateix Ovidi per la seua mescla de cafè de tertúlia, bar musical, teatre de petit format, circ i cabaret.

La quantitat que demana VerdCel, a través de la plataforma totSuma, és de 2.500 €. Aquest import servirà per cobrir el cost de la fabricació del treball (en format Brilliant box, amb CD, DVD i llibret de 12 pàgines), el disseny (foto, portada, maquetació llibret, interior i contraportada, serigrafies, etc.) i l’enviament dels exemplars als mecenes.

La duració de la campanya serà de només 23 dies, la meitat del que acostuma a ser habitual. La intenció de la proposta és que els mecenes reben les seues recompenses abans de les festes de Nadal. Les recompenses van des del disc en format digital a concerts de VerdCel, passant pel CD-DVD, llibres, una pel·lícula o il·lustracions i fotografies exclusives i es repartiran segons les aportacions de cada mecenes, que aniran des dels 5€ fins als 650€.

Si voleu saber-ne més sobre aquesta campanya del grup alcoià punxeu ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa