Diari La Veu del País Valencià
El Museu de la pilota del Genovés acull l’exposició #1anyPilotaVeu

PilotaVeu / València.

El passat 9 d’octubre el diari digital pilotaveu.com va complir un any del seu naixement, un any de molt de treball on gràcies a la participació de tots els col·laboradors ha aconseguit convertir-se en un mitjà de referència al món de la pilota valenciana.

No obstant això, el pròxim any el diari es marca com a objectiu continuar treballant per a consolidar el projecte.

És per això que el pròxim dissabte 5 de desembre s’organitzarà una jornada amb una primera part tancada per als col·laboradors amb l’objectiu de realitzar un balanç general del projecte i on els col·laboradors del diari podran aportar qualsevol proposta o suggeriment per aconseguir entre tots millorar i continuar ben ferms amb el somni de promocionar i difondre al màxim el nostre esport autòcton.

Però la jornada no pot oblidar-se de l’altre protagonista de l’èxit de PilotaVeu, els nostres seguidors. És per això que a partir de les 13h al mateix Museu tindrà lloc una jornada oberta al públic que acollirà l’exposició fotogràfica #1anyPilotaVeu que comptarà amb les millors fotografies de l’any d’alguns dels fotògrafs que han participat al diari i la presentació de l’apartat innovador de Recursos Didàtics, un apartat que ha necessitat més d’un any de treball i el qual vol ser la font d’informació de referència perquè tots aquells que vulguen saber més sobre la pilota puguen trobar informació de qualitat per aprendre més coses sobre el nostre esport autòcton.

Museu de la pilota del Genovés durant la presentació del 9 d’octubre de 2014. Foto: Jose Tomé

A més a més abans de finalitzar l’acte també hi haurà alguna altra sorpresa.

L’acte tindrà lloc al mateix Museu a partir de les 13h i serà a càrrec de les autoritats locals, el coordinador de PilotaVeu i el coordinador i editor del projecte editorial La Veu.

L’exposició es podrà visitar el mateix dissabte fins les 14h i tots els dimecres i divendres de 9 a 14h i de 16 a 18h fins el 31 de març.

Esteu tots convidats!

Salut i pilota!

Ricard Sentandreu

Coordinador de www.pilotaveu.com

Comparteix

Icona de pantalla completa