Diari La Veu del País Valencià
EUPV atribueix ‘suposadament als feixistes’ els atacs a la seua seu de Benetússer
RedactaVeu / Benetússer.

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha denunciat que la seu de la formació d’esquerres a Benetússer haja sigut víctima la passada matinada d’un atac amb pintades en la façana de l’edifici. “Els textos on se’ns acusa de terroristes i de possible vinculació amb ETA en absolut es corresponen amb el nostre ideari democràtic, de sobres conegut per la ciutadania”, ha assegurat Sanz, qui ha afegit que els autors d’aquestes pintades “no solament demostren una ignorància absoluta cap a la nostra formació sinó que ells mateixos se situen en la violència i obscurantisme que sempre ha caracteritzat l’extrema dreta”. Davant aquesta situació, la dirigent ha instat a Delegació de Govern al fet que adopte les mesures necessàries per a impedir que aquest tipus d’accions es repetisquen.

“Condemnem aquest tipus d’atacs totalment injustificats contra una formació política democràtica com és Esquerra Unida del País Valencià i, al mateix temps, ens solidaritzem amb els nostres companys i companyes de Benetússer per l’agressió en forma de pintades que han patit la passada matinada”, ha afirmat.

Així mateix, la coordinadora d’EUPV ha insistit en la importància de l’actuació de les autoritats perquè cesse aquest tipus de vandalisme i que aquests fets no se seguisquen reproduint, “i menys en plena campanya electoral on legítimament és el moment en el qual, de forma democràtica, totes les organitzacions polítiques llancem les nostres propostes de futur per a les eleccions del pròxim 20 de desembre”.

Comparteix

Icona de pantalla completa