Diari La Veu del País Valencià
Mor Josep Lluís Sirera, exvicerector de la Universitat de València i autor teatral

RedactaVeu / València.

Josep Lluís Sirera, exvicerector de Cultura de la Universitat de València, ha mort aquest dimarts a València per complicacions d’una malaltia que arrossegava el darrer mes. Sirera, de 61 anys, era catedràtic jubilat de Literatura Espanyola, així com un prestigiós autor i adaptador de textos de teatre. La capella ardent serà instal·lada hui al Tanatori de València, i el soterrar serà demà a les 15:45 hores.

Josep Lluís Sirera s’havia jubilat recentment com a catedràtic del Departament de Filologia Espanyola de la Universitat de València. Havia estat vicedegà de la Facultat de Filologia (1986-1987), degà del mateix centre (1987-1989), director del Departament de Filologia Espanyola (1992-1995), director del Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València (2002-2006), i vicerector de Cultura des de 2010 a març de 2011.

Cal apuntar que una de les últimes col.laboracions que féu SJosep Luís Sirera fou les notes al programa del Cant de la Sibil.la, representada recentment a la Catedral de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa