Diari La Veu del País Valencià
El dissabte 12 de desembre se celebrarà a València una jornada europea de pilota a mà

PilotaVeu.

La sectorial de pilota de la coalició Compromís organitza la primera jornada europea de pilota a mà. Durant tot el dissabte es reuniran a la seu nacional de Compromís del carrer Guillem de Castro, 83 de València per reflexionar i debatre al voltant de la pilota a mà dins del context europeu. Els objectius principals són: reflexionar sobre l’estat actual de la pilota, intercanviar informació esportiva i administrativa i elaborar propostes de futur per millorar-ne el funcionament i expandir la pilota per tot Europa.

La jornada començarà a les 9.30 hores i durant tot el dia hi haurà diferents intervencions des de diferents vessants per tenir una visió global del tema. De matí hi ha programades dues intervencions: a les 10 hores, Víctor Iñurria primer president de l’FPV, farà una dissertació sobre el que ha estat el moviment europeu de pilota fins a l’actualitat. A continuació hi haurà una taula rodona per conéixer de primera mà l’opinió dels protagonistes que han participat en competicions europees o internacionals. Després hi haurà un descans per poder dinar i recuperar forces (hi ha la possibilitat de reservar el dinar) a les 16 hores es reprendrà la jornada fent un estudi comparatiu de la realitat de la pilota a Euskadi i al País Valencià a càrrec d’Oidui i Dani Martos. Per acabar, tindrem la intervenció del mitjà de comunicació, Pilotaveu.com, que ha revolucionat l’actual panorama valencià de pilota. Ricard Sentandreu, pilotari professional i coordinador del projecte, ens contarà el que està fent el diari per conjugar totes les iniciatives de pilota que n’hi ha a nivell europeu.

L’assistència és lliure i gratuïta i des d’ací us animem perquè hi participeu. Si voleu fer la reserva del dinar, podeu enviar un correu a [email protected].

Sebastià Giner

Coordinador de la Sectorial de Pilota de Compromís

Comparteix

Icona de pantalla completa