Diari La Veu del País Valencià
Èxit en la I Jornada de col·laboradors i exposició #1anyPilotaVeu

RedactaVeu / El Genovés.

Ja a les 9.30 del matí del passat dissabte dia 5, es reunien part dels col·laboradors del diari al Museu de la Pilota del Genovés, per començar la I Jornada del diari amb el que més agrada, jugar a pilota valenciana i concretament a la modalitat de Galotxetes.

Tot seguit i una vegada començada la Jornada amb energia, es reuniren tots i totes al saló del mateix Museu, per realitzar un balanç del primer any de pilotaveu i recollir les propostes per part dels diferents col·laboradors, amb l’objectiu d’analitzar el projecte i marcar entre tots punts bàsics de millora i consolidar el projecte.

Després de la gran participació del públic assistent, la jornada va seguir amb la part oberta al públic. La benvinguda de les autoritats i l’obertura de l’exposició fotogràfica #1anyPilotaVeu.

En primer lloc, l’alcalde de Genovés Pere Revert va destacar la importància del projecte i el suport ferm de l’Ajuntament amb la col·laboració directa al projecte.

Tot seguit el coordinador i editor de La Veu, Moisès, va fer un repàs de la trajectòria del grup i va destacar que PilotaVeu és un mitjà d’esperança per a la societat valenciana i juntament amb La Veu, són els dos grans mitjans en valencià que contribueixen amb la seua tasca de vertebració del País. Després el coordinador de PilotaVeu Ricard Sentandreu, va agrair tant el suport de l’Ajuntament de Genovés com dels diferents patrocinadors, el gran treball dels col·laboradors, i la confiança depositada en Moisès i Edicions La Veu. També va transmetre la difícil tasca realitzada durant el primer any de vida on s’ha aconseguit consolidar el producte i ser així un mitjà de referència en la pilota valenciana i la societat valenciana en general i va continuar demanat l’esforç de tots i totes per a partir d’ara aconseguir el nou repte, consolidar el projecte i aconseguir el finançament necessari per a seguir amb l’objectiu principal de ser la veu de la pilota valenciana.

Assistents a la I Jornada de col•laboradors i exposició #1anyPilotaVeu. Fotografia: David Sarasol

Tot seguit van tenir lloc les sorpreses, es va presentar per primera vegada un espai necessari que serà molt important per a l’aprenentatge i el coneixement de la pilota, l’apartat Recursos didàctics al quan es pensa donar-li molta difusió al web. I després el Mag Aparisi, col·laborador també del diari, va presentar el seu nou projecte ‘Joc de lloses i mans’ que realitzarà conjuntament amb PilotaVeu per seguir amb un objectiu comú d’acostar la pilota i la màgia a la màxima gent possible.

Per finalitzar, Ricard Sentandreu va acomiadar la jornada amb la presentació de l’exposició #1anyPilotaVeu que ha comptat amb les 50 millors fotografies de l’any del diari i la qual estarà oberta al públic tots els dimecres i divendres de 9 a 14h i de 16 a 18h fins el 31 de març.

Comparteix

Icona de pantalla completa