Diari La Veu del País Valencià
Comença el compte enrere per al I Torneig 12 hores de Màdel a Picanya

madelpilota / Picanya

Després dels últims campionats de màdel disputats a Castelló de la Ribera i Senyera , el CPV Picanya, un club de nova creació que està treballant de valent per promocionar la pilota valenciana en un poble de gran tradició però que feia anys que havia desaparegut als seus carrers, se suma a esta iniciativa i es llança a l’aventura d’organitzar amb èxit el I Torneig 12 hores de Màdel.

El campionat es disputarà el pròxim diumenge 27 de desembre a les pistes del poliesportiu municipal de Picanya.

La inscripció és tancarà el pròxim divendres dia 27 i s’ofertaran quatre categories perquè puguen participar tots aquells que ho desitgen independentment de l’edat, nivell o sexe.

Estes categories es dividiran per a xiquets (menors de 16 anys), un altra per a dones i dos per a adults, una d’iniciació i altra per a gent que juga habitualment a màdel o alguna modalitat de pilota valenciana.

La inscripció és de 10 euros per parella, per tal d’afavorir la bona organització de la competició i poder comptar amb premi per als finalistes de cada categoria. Es realitzarà amb un missatge via facebook o correu electrònic o per telèfon.

Facebook

Correu electrònic: [email protected]

Telèfon: Ivan-650547075 Roberto-650827298

El CPV Picanya vos convida a tots els amants i curiosos de la Pilota Valenciana que s’animeu a vindre a Picanya a gaudir d’esta nova modalitat de pilota.

+ informació : www.madelpilota.com

Comparteix

Icona de pantalla completa