Diari La Veu del País Valencià
PhotOn Festival ret homenatge al reporter Enrique Meneses a l’IVAM
RedactaVeu / València

Hui s’ha inaugurat la mostra sobre l’obra del fotoperiodista Enrique Meneses que romandrà en exhibició fins al pròxim 2 de juny. Reuneix 68 fotografies: 40 d’elles, amb el títol ‘My Sixties’, que reflecteixen personatges i esdeveniments dels ‘anys 60’ i altres 20, realitzades en ‘Sierra Maestra’ plasmen el seu treball durant la revolució cubana. Ademas, inclou 8 fulles de contacte sobre diversos temes.

Enrique Meneses, va ser corresponsal a Orient Mitjà i l’Índia. Director del programa ‘A toda plana’ de TVE, director de l’edició espanyola de Playboy, creador i director de “Los Aventureros” en Ràdio Nacional. Va realitzar la sèrie “Robinson en África” per a La 2, un periple de 20.000 quilòmetres, 112 dies i 11 països amb les seues filles Bàrbara i Anne Isabelle, de 15 i 14 anys, com a protagonistes. A més de treballar en Life i Paris Match, va col·laborar en desenes de diaris i revistes.

L’exposició forma part dels actes programats pel Festival Internacional de Fotoperiodisme ‘PhotOn 2013’ patrocinat per la fundació la Canyada Blanch, Ayre Astoria , Ollero Advocats, Metro València , Centre Cultural La Nau i Arquitectura Racional.

Comparteix

Icona de pantalla completa