Diari La Veu del País Valencià
Troben 375.000 llibres editats per la Generalitat del PP amagats en una nau

La Generalitat Valenciana ha trobat 375.000 llibres editats per la Generalitat, guardats en un magatzem de Riba-roja i que mai van arribar a sortir a la llum. Així ho publica la Cadena Ser, que assegura que alguns d’aquests llibres porten més de trenta anys guardats i han anat passant per diferents magatzems. Segons publiquen, els dos anys que porten a Riba-roja costen 4.500 euros mensuals a les arques públiques.

El director general de relacions amb les Corts, Antonio Torres, ha assegurat que els anteriors governs valencians van portar a terme una “política editorial arbitrària”, sense cap criteri tècnic a l’hora d’elegir quines publicacions editar ni amb quina tirada. “Conselleries, fundacions i empreses públiques han publicat llibres que obeïen només a l’interès dels alts càrrecs per veure el seu nom estampat en una portada de llibre”, assegura Torres.

Per donar sortida a tots aquests llibres seran distribuïts entre les biblioteques municipals. La Generalitat ha manifestat el seu compromís de continuar amb aquesta mesura perquè els llibres deixen d’estar amagats en un magatzem. De totes maneres, uns 10.000 hauran de ser destruïts perquè, segons Torres, estan obsolets.

Notícia publicada en Racó Català.

Comparteix

Icona de pantalla completa