Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘El Pacte del Botànic és revisable, no es poden fossilitzar els acords’
RedactaVeu / EP / València

Ximo Puig s’ha expressat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació, després de lliurar els joguets arreplegats en la campanya de Nadal a Creu Roja, en ser preguntat per si considera que el Pacte del Botànic és revisable.

“L’acord té les seues pròpies regles de funcionament i de revisió permanent”, ha manifestat el cap del Consell, qui ha indicat que existeix “un full de ruta” en la qual “es van establint les premisses que corresponen”.

En aquest sentit, considera que “es pot revisar per millorar perquè és un instrument viu”. Així, ha posat l’accent que el pacte

“té les seues vies de diàleg i de renovació i es produiran sense cap problema”.

Per a Puig, “fins el moment ha funcionat molt correctament” l’acord de govern i, sobre aquest tema, ha indicat que “la Comunitat Valenciana ha sigut l’autonomia que abans ha aprovat el seu pressupost”. També considera que “hi ha molta gent que està decebuda perquè ens donaven dos o tres mesos de vida i ja portem sis mesos i el Govern gaudeix de molt bona salut”, fet que “és dolent per al PP però és bo per a la societat valenciana”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa