Diari La Veu del País Valencià
Diego Gómez: ‘Oltra ha de destensar la corda, si no es pot trencar Compromís’

Xavier Pérez / Alzira.

Molt delicada. Així ha qualificat hui Diego Gómez, president del Consell Nacional de Compromís, alcalde d’Alzira i destacat membre del corrent de Gent de Compromís, la situació per la qual està passant la coalició aquests últims dies, setmanes i mesos.

Gómez ha explicat a La Veu que Mònica Oltra “ha de destensar la corda, si no pot trencar Compromís. Crec que Iniciativa ha jugat durant els últims temps a un joc perillós i si passa alguna cosa greu ho haurà d’explicar a la militància”, respecte a les declaracions que va fer ahir la vicepresidenta sobre que no descartava que els dos diputats d’Iniciativa podrien anar al grup de Podemos.

En aquest sentit, Diego Goméz ha sigut molt clar: “Els quatre diputats de Compromís han d’anar al grup Mixt perquè tindran més visualització que en el maremàgnum de Podemos”. Gómez també ha lamentat que Rosana Pastor es quede a Podemos.

“Joan Baldoví ha de ser el referent dels diputats de Compromís, en l’anterior legislatura va fer un gran treball i ell, per experiència, sap millor que ningú on han d’estar els quatre diputats”, ha assenyalat l’alcalde d’Alzira.

Gómez ha sigut contundent contra Pablo Iglesias “que volia que Baldo estiguera en la banqueta del grup de Podemos i sincerament pense que Iglesias no ha lluitat pel grup parlamentari valencià”.

Finalment, Diego Gómez és de l’opinió que les decisions s’han de prendre als òrgans col·legiats, respectar la voluntat dels militats i “avançar en el projecte de Compromís”.

Comparteix

Icona de pantalla completa