Diari La Veu del País Valencià
TVE amaga la corrupció del PP de València. Vídeo

Directe.cat

Una vegada més es fa palesa la manca d’objectivitat de la televisió pública espanyola que actua al servei del govern en funcions que encara ostenta el Partit Popular. Durant el dia d’avui (pel proppassat divendres) n’hem tingut dos exemples ben clars: per una banda, al Telediario del migdia ha obviat la notícia que el PP de València s’ha dissolt quedant en mans d’una gestora provisional. Paral·lelament, durant el matí, Mariló Montero feina una desagradable entrevista a una diputada del PSOE.

Un informatiu popular

TVE té un informatiu molt popular. I no pas per les seves dades d’audiència sinó pel seu contingut o, en aquest cas, per la seva manca de contingut. Tal com recull el portal Bluper.es, el Telediario del migdia d’aquest divendres ha ignorat la notícia de la dissolució de la direcció del PP de València per posar al davant d’una gestora. L’informatiu no ha volgut destacar en titulars aquesta informació i, posteriorment, tampoc ha fet una peça destinada a una de les notícies del dia. Sí que ha parlat corrupció del partit de Mariano Rajoy a València que ha ocasionat aquesta decisió. No obstant això, ha calgut esperar fins al minut 20.

El carnet blau de Mariló Montero

Mariló Montero s’ha mostrat molt nerviosa i incisiva durant una entrevista a la diputada del PSOE María González Veracruz. La socialista no sabia molt bé quina cara posar quan Mariló Montero més que entrevistar-la semblava renyar-la: més acusacions que preguntes. La tensió ha crescut després que González Veracruz ha qualificat a Rajoy de “polític indecent”. La resposta de la presentadora ha estat parlar de tots els draps bruts que han sortit sobre Pablo Iglesias.

El famós Ce Ce O O d’Urdaci

Quan governava el PP d’Aznar, TVE també estava al servei dels populars. Molt sonada va ser l’aparició del director d’informatius del moment, Alfredo Urdaci (que posteriorment passaria a fer monòlegs al Club de la Comèdia) llegint per obligació la sentència que condemnava Radio Televisión Española pel tractament informatiu que havia fet sobre la vaga general del 2002 secundada per Comissions Obreres. Urdaci obvia el concepte ‘vaga general’ i, a més, evita dir el nom del sindicat pronunciant-ne només les inicials.

Comparteix

Icona de pantalla completa