Diari La Veu del País Valencià
Educació convoca les proves d’accés als títols de Tècnic Esportiu de grau mitjà i superior
RedactaVeu / València

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat al DOCV la convocatòria de les proves d’accés als Ensenyaments de Règim Especial que condueixen a les titulacions oficials de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu Superior i a les formacions esportives de nivell I i de nivell III.

Aquestes titulacions permeten a l’alumnat poder exercir de tècnics esportius i entrenadors en activitats esportives vinculades amb esports com ara el futbol, el futbol sala, la vela, la muntanya o l’escalada, entre d’altres.

Totes les proves, tant per a accedir al grau mitjà de tècnic esportiu i a les formacions esportives de nivell I, com les que corresponguen per a accedir al grau superior de tècnic superior esportiu i a les formacions esportives de nivell III, es realitzaran el 20 de febrer.

Els centres públics on es duran a terme els exàmens són l’IES Haygón de Sant Vicent del Raspeig (l’Alacantí), per als aspirants de les comarques del sud, i el CIFP del Complex Educatiu de Xest (la Foia de Bunyol), per a l’alumnat de la resta del territori valencià. El període d’inscripció estarà comprés entre els dies 8 i el 12 de febrer de 2016, ambdós inclosos.

Requisits

Per a inscriure’s en la prova d’accés al grau mitjà de tècnic esportiu o a les formacions esportives de nivell I, caldrà estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent i tindre com a mínim 17 anys o complir-los durant l’any 2016.

Per a l’examen d’accés al grau superior de tècnic esportiu o a les formacions esportives de nivell III, caldrà no estar en possessió del títol de Batxiller o equivalent i tindre una edat mínima de 19 anys, així com estar en possessió del títol de Tècnic Esportiu en la corresponent modalitat o especialitat esportiva o acreditar la superació del nivell II de la mateixa modalitat o especialitat esportiva, o una edat mínima de 18 anys quan es posseïsca, a més del títol anterior, un títol de tècnic relacionat amb aquell a què es desitja accedir. En ambdós casos, l’edat mínima establida farà referència als anys complits durant l’any de realització de la prova.

La prova d’accés a la Formació Professional de grau mitjà podrà substituir l’examen d’accés al mateix grau dels ensenyaments esportius. Així mateix, la part comuna de la prova d’accés a la Formació Professional de grau superior podrà substituir la prova d’accés al mateix grau dels ensenyaments esportius.

Comparteix

Icona de pantalla completa