Diari La Veu del País Valencià
‘Trama del foc’; el PV ‘no pot suportar més l’olor a corrupció que emana del PPCV’
RedactaVeu / València

“Aquesta Comunitat no pot suportar més l’olor a corrupció que emana del PPCV i que ho ha contaminat tot”. Amb aquesta contundència s’ha expressat la diputada socialista Ana Barceló, després que el jutge haja trobat ‘suficients indicis de criminalitat’ contra Serafín Castellano en la denominada ‘trama del foc’

Barceló ha lamentat que “una vegada més hagen hagut de ser els jutges els qui confirmen a tots els valencians i valencianes el que els dirigents del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, en aquest cas l’exdelegat del Govern, Serafín Castellano, han negat una vegada i una altra”.

Així s’ha referit després de conèixer que el Jutjat d’Instrucció número 2 de Sagunt considera en el seu acte, que existeixen suficients indicis de criminalitat contra l’exdelegat del Govern i la resta d’investigats, més de 30, en la coneguda ‘trama del foc’ en la qual s’investiga un presumpte tripijoc de contractes públics relacionats amb empreses del sector aeri dedicades a l’extinció d’incendis forestals.

Referent a açò, la diputada socialista ha recordat que va ser Serafín qui va negar ‘reiteradament’ els fets, per la qual cosa ha reclamat que “s’esclarisca com més prompte millor tot perquè aquesta comunitat no pot suportar ja l’olor a corrupció que emana del PPCV i que ha contaminat aquesta terra”.

Depuració de responsabilitats i devolució dels diners furtats

La diputada socialista ha instat al PPCV i a la seua presidenta, Isabel Bonig, al fet que “depuren fins al final totes les responsabilitats i si veritablement volen una refundació que primer retornen tots els diners que han robat a les arques públiques dels valencians i valencianes”. “Cada hora que passa es constata que no es tracta de trames aïllades sinó que la corrupció, el balafiament, i l’endollisme, han sigut el ‘modus operandi’ d’un partit que ha utilitzat les institucions i els diners de tots els valencians per lucrar-se durant anys”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa