Diari La Veu del País Valencià
Algemesí decreta aquest dilluns dia de dol

RedactaVeu / Algemesí.

L’Ajuntament d’Algemesí ha fet públic aquest dissabte un comunicat en què mostra el seu condol i el de tots els algemesinencs i algemesinenques amb les famílies de les dos persones que han perdut la vida en l’accident laboral que ha tingut lloc al polígon industrial de Cotes aquest matí.

El Consistori ha decretat dia de dol a Algemesí el 8 de febrer, i que les banderes onegen a mig pal durant tota la jornada.

Al mateix temps, des del consistori volen també mostrar la solidaritat amb els familiars de la persona ferida greument i desitjar-li una ràpida recuperació.

Com a conseqüència de l’explosió registrada aquest matí, dues persones han mort i una altra ha resultat ferida greu. Aquesta última ha sigut traslladada a l’Hospital La Fe de València on es troba ingressada amb pronòstic reservat. L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha explicat que encara que aquest dissabte l’empresa no estava en funcionament, en el moment dels fets s’hi trobaven diversos treballadors que estaven duent a terme tasques de manteniment.

Les labors de soldadura que s’estaven duent a terme aquest dissabte en l’empresa i l’acumulació de gasos podrien ser les causes del succés encara que la Policia Científica i Judicial estan investigant l’origen d’aquest tràgic sinistre.

Comparteix

Icona de pantalla completa