Diari La Veu del País Valencià
Rosa Pérez (EUPV), ‘exigeix la dimissió immediata d’Isabel Bonig’

RedactaVeu / València.

La diputada d’Esquerra Unida que va denunciar el cas Taula afirma que “no em sorprèn el ‘modus operandi’ de la presidenta del PP valencià”, Isabel Bonig, durant la seua etapa com a consellera d’Infraestructures, ja que “en el PP la confusió entre partit i administració ha sigut constant” i per això “ha exigit la seua dimissió immediata”.

“Ja no es tracta del fet que Isabel Bonig presidisca un Partit Podrit de corrupció, amb més de 50 dels seus càrrecs públics i assessors imputats per blanqueig, o que estiga avalada per la ‘senyora X’, Rita Barberá, sinó que ella mateixa va ordenar la recaptació de donatius entre el personal de la Conselleria quan era la màxima responsable”, ha explicat la diputada d’esquerres. “És intolerable”, ha afegit.

Pérez Garijo ha recordat que va ser ella qui va presentar la denúncia que va fer esclatar el cas Taula i ha anunciat que “continuaran eixint moltes més coses a la llum”. “El Partit Popular és un gegant amb els peus de fang, del fang de la corrupció, i cal descontaminar totes les institucions, no solament la Diputació; i això inclou el Senat, on està atrinxerada Barberá”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa