Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘La concertada que complisca no tindrà problema però no pot haver-hi privilegis’

EP / València.

El president de la Generalitat València, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimarts que els centres concertats que complisquen amb “el contracte amb l’administració, no han de tenir cap tipus problema ni el tindran” amb el Consell. No obstant açò, ha remarcat que el que no pot haver-hi són “situacions de privilegis”.

Puig s’ha pronunciat en aquests termes en un desdejuni informatiu organitzat pel Fòrum Las Provincias, en ser preguntat pel model educatiu que defensa el Consell i per la intenció del Consell d’”eliminar” la llibertat de les famílies per a escollir el centre educatiu.

Sobre aquest tema, Puig ha recalcat que l’objectiu de l’executiu valencià és la “universalització” de l’Educació i que aquesta siga “de qualitat”, d’”accés gratuït” per a tots i que atenga a la “conciliació” de les famílies.

Per tant, ha remarcat que el Consell cerca fórmules per a aconseguir aqueix objectiu que, “en cap moment”, suposa la desaparició de l’escola concertada. “Volem dialogar permanentment amb la concertada, però ací no pot haver-hi cap tipus de privilegis i tampoc es pot universalizar tot el que és un sentiment en el cas de l’escola concertada”, ha subratllat Puig.

Comparteix

Icona de pantalla completa