Diari La Veu del País Valencià
The Chemical Brothers i Muse estaran al FIB 2016

RedactaVeu / EP / Benicàssim.

El certamen més internacional del País Valencià, el Festival Internacional de Benicàssim (FIB), ha anunciat aquest dimecres una nova fornada d’incorporacions en la qual destaca el grup britànic Muse, com un dels caps de cartell. A més, també hi actuaran The Chemical Brothers, Massive Attack, The Vaccines, Disclosure, The 1975, entre altres.

Des del FIB destaquen la qualitat dels noms que acudiran a la cita d’enguany, que va camí de convertir-se “en l’esdeveniment de l’estiu”, segons han manifestat els organitzadors. Bona prova és que juntament amb els ja anunciats Kendrick Lamar, Major Lazer, Jamie XX i The Maccabees, vindrà “un dels millors grups que es pot veure en un festival, Muse” han afegit.

Muse

Muse. Foto: EP.

L’organització es declara “emocionada” per poder anunciar que “els poderosos Muse seran els cap de cartell del festival. El grup, conegut pels seus sorprenents directes i per la producció de la seua posada en escena, oferirà un nou espectacle en exclusiva per a un festival al nostre país i ha escollit el FIB Benicàssim 2016” destaquen els responsables de l’esdeveniment a un comunicat.

Per la seua part, The Chemical Brothers encapçalen també el cartell amb un directe multisensorial. Durant vint anys, Tom Rowlands i Ed Simons han redefinit la idea de la música electrònica en directe fent alguns dels concerts més sorprenents tant en so com en imatge que es puguen veure a nivell mundial.

Cartell FIB 2016. Foto: FIB.

Així mateix, l’escenari del FIB també acollirà Disclosure, un fenomen que porta a Guy i Howard Lawrence amb uns himnes ballables que els han portat a estar a l’avantguarda de la nova explosió de dance al Regne Unit. D’allí mateix vindran els The Vaccines amb el seu rock’n’roll d’alt octanatge. I tornaran a visitar Benicàssim els components de Massive Attack, un dels grup més innovadors i influents de tots els temps.

Més confirmacions

El FIB també ha anunciat algunes noves incorporacions com The 1975 i el seu indie-pop barrejat amb R&B alternatiu, Catfish and the bottlemen, Hinds el quartet madrileny amb més projecció internacional i cal destacar els valencians Ramírez Exposed, Soledad Vélez, Kero Kero Bonito i Perlita.

Comparteix

Icona de pantalla completa