Diari La Veu del País Valencià
El cunyat de Rita Barberá: ‘Si la meua dona ha donat 1.000 euros l’unfle a galtades’. Vídeo

RedactaVeu / València.

L’advocat José María Corbin, marit d’Asunción Barberá (germana de l’exalcaldessa de València Rita Barberá) ha negat aquest dimecres qualsevol implicació de la seua dona en el presumpte cas de blanqueig de capitals al grup municipal del PP en l’Ajuntament de València.

A preguntes dels mitjans a la Ciutat de la Justícia de València, Corbín, que exerceix la defensa d’una de les detingudes al ‘cas Imelsa’, l’exsecretària del grup municipal Maria Carmen García Fuster, ha assenyalat que la seua dona no està afiliada al PP, que era cap de gabinet i que tenia la plaça de funcionària de carrera.

Després, ha afegit: “permeteu-me la llicència, si jo m’entere que la meua dona ha donat 1.000 euros ll’unfle a galtades. Ni n’ha donat ni li’ls ha demanat ningú perquè la meua dona no és del PP, és germana de l’alcaldessa, però és funcionària de carrera”, ha remarcat.

Sobre la seua cunyada, Rita Barberá, l’advocat ha dit que no es troba investigada i que no està aconsellant-la jurídicament i que no és clienta seua. “Potser si la investiguen busquem un advocat de més categoria o potser em faig càrrec jo, ja veurem, depèn del que em pague perquè jo gratis no treballe”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa