Diari La Veu del País Valencià
Compromís-Podem-És el moment es fixa prioritats: finançament i Corredor Mediterrani
RedactaVeu / Madrid

Malgrat que la Mesa del Congrés va negar la constitució del grup parlamentari valencià, els 9 diputats i diputades de Compromís-Podemos–És el Moment treballaran coordinadament “per a defensar els interessos valencians en el Congrés, i per a portar la veu del canvi valencià a les institucions de l’estat”.

És per això que els 9 diputats i diputades de la candidatura Compromís-Podemos–És El Moment ja han començat a dibuixar quines seran les línies mestres de l’acció parlamentària conjunta en aquesta legislatura al Congrés dels Diputats. La millora del finançament autonòmic i l’augment de la inversió en infraestructures al País Valencià seran les primeres línies d’actuació en què començaran a treballar conjuntament.

“Cada valencià rep 60 euros menys que la mitjana de l’estat en inversió per infraestructures, i el dèficit en finançament és de 220 euros per cada valencià respecte a la mitjana d’Espanya. Millorar la inversió en infraestructures i millorar el finançament valencià és fonamental per a dinamitzar la nostra economia i poder pagar els nostres serveis públics, per això hem decidit centrar en eixos temes el treball conjunt dels 9 diputats i diputades”, explica Àngela Ballester, la portaveu de l’Agrupació Parlamentària Valenciana de Podem.

“La coordinació amb els companys i companyes de Compromís ha sigut constant. La candidatura Compromís – Podemos – És El Moment va ser un èxit, i ara hem de treballar per a respondre al missatge que ens van enviar 670.000 valencians i valencianes demanant canvi. La gent de la nostra Comunitat ha estat maltractada i saquejada pel Partit Popular. Ara cal deixar-nos la pell per a posar les institucions al servei de la gent: reformar la Llei Orgànica de Finançament Autonòmic i accelerar el Corredor Mediterrani són dos dels nostres primers objectius perquè l’economia treballe al servei de les persones”, conclouen.

Comparteix

Icona de pantalla completa